Speciální nabídka služeb pro Vás!

30.11.2013 | autor: Marie Baxová

Speciální nabídka služeb pro Vás!

Představujeme Vás speciální nabídky služeb. Změny v s.r.o, servisy vah a další důležité informace najdete v článku.

Nebojte se změn v s.r.o.

Znáte to všichni, každou chvilku je nějaká změna, kterou se ale podnikatelé společností s ručením omezeným musejí řídit. Společnost Fontionnel poskytuje služby spojené se změnami s.r.o. a všechny záležitosti vyřídí za vás. Zrealizuje změny týkající se změny jména společnosti nebo její přesídlení, změnu společníka či převod obchodního podílu, zápisy změny v akciové společnosti nebo změnu osobních údajů. Ušetřete si starosti a čas běháním a vyřizováním na úřadech a přenechte tyto všechny záležitosti profesionální firmě Fontionnel.

Servis vah

Možná si to ani neuvědomíte ale i v dnešní přemodernizované době se každém odvětví používají váhy ať už jde o počítačové váhy, balíkové a listovní váhy, laboratorní nebo medicínské váhy. Aby vážili naprosto přesně, potřebují čas od času servis vah, který nejen že zkontroluje jejich přesnost ale odstraní i poruchu. Pro více informací o servisu vah klinkněte sem.

Server Hosting

Server Hosting zahrnuje umístěné serveru v některém z datacenter a vysokokapacitním připojením k internetu. Mít k dispozici vlastní server je praktické a hlavně potěšením a zábavou. Služba je určená pro firmy ale i soukromé osoby. Získejte server hosting od společnosti VNET a.s.

Autor: Marie Baxová