Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Zvedají push-upky kromě poprsí i sebevědomí?

Zvedají push-upky kromě poprsí i sebevědomí?

Trvalo mi, než jsem si přiznala, že v tomhle ohledu už nikdy nebudu „normální". Vždycky po čase jsem to zkusila znovu, jestli to přeci jen nepůjde. Vždyť ostatní s tím nemají žádný problém, tak proč já mám? Jenže - opravdu to nejde. Já push-up podprsenky a nesnáším a nebudu je nosit.

celý článek komentářů (6)

Trendy podzimu 2011

Trendy podzimu 2011Ráda se oblékáte moderně, ale přeci jen nemáte tolik času na to, abyste pročítala všechny módní časopisy, sledovala přehlídky a módní akce, a zjistila tak všechny detaily o tom, co je zrovna v tomhle ročním období letošního roku „in"? Pojďme si tedy ukázat, co se nosí na podzim 2011, a jak si případně oživit starší outfit, aby nevypadal nudně.
celý článek komentářů (2)

Celebrity, módní trendy a kosmetika

Celebrity, módní trendy a kosmetikaHledáte drby ze světa celbrit? Zajímají Vás témata, jako jsou partnerské vztahy, módní trendy, kosmetika, recepty a zdravý životní styl? Pak se seznamte s portálem Atraktivni.cz.
celý článek komentářů (0)

Získejte sametovou pleť. Používejte pleťové masky

Získejte sametovou pleť. Používejte pleťové maskyKaždá z nás dobře ví, že bychom si měly pravidelně jednou týdně pročistit pleť nanesením pleťové masky. Jenže málokdy víme, jak si správnou obličejovou masku vybrat, a ještě méně často se opravdu každý týden k tomuto procesu donutíme. A to navzdory faktu, že čištění pleti pleťovou maskou zabere jen pár minut! A co víc, ještě nám navodí příjemný pocit uvolnění. Třeba vás následující článek motivuje k tomu, abyste se odhodlaly každotýdenní očistu pleťovou maskou skutečně provozovat.
celý článek komentářů (0)

Originální módní tipy z celého světa. Zvláštnosti se nosí!

Originální módní tipy z celého světa. Zvláštnosti se nosí!Všichni toužíme být jedineční, v něčem vynikat. Někteří z nás jsou talentovaní umělecky, sportovně či jim příroda nadělila jiné nadání. Ne každý máme to štestí být takto úspěšní. V módě však můžeme být originální všichni - dovolme si tak uplatnit svou fantazii, pohrát si se střihy, barvami, doplňky a vytvořit si vlastní osobitý styl. Právě poslední léta jsou nekriticky otevřená jakýmkoli nápadům. Hranice byly zbořeny. Zvláštnost se nosí. Pokud i vy milujete modní nekonvenčnost, inspirujte se těmito netradičními a unikátními značkami.
celý článek komentářů (0)

Medová masáž - dopřejte si relax i detoxikaci organizmu!

Medová masáž - dopřejte si relax i detoxikaci organizmu!Cítíte-li se unavení, vystresovaní či přepracovaní, je občas dobré dát si prostě pauzu. Někteří lidé dávají přednost aktivnímu odpočinku a pro ty zbylé, kteří mají rádi opravdový relax a klid, je dobrým tipem masáž. To pravé uvolnění můžete zažít například při medové masáži. Vyzkoušejte její léčebné účinky i vy
celý článek komentářů (0)

Biokosmetika: Pohlazení z přírody

Biokosmetika: Pohlazení z přírodyNedá na ni dopustit Gwyneth Paltrow i celá plejáda dalších celebrit a své místo si pomalu ale jistě nachází i na našich nočních stolcích a koupelnových poličkách. Řeč je o přírodní neboli biokosmetice, která zažívá v posledních letech obrovský boom. Zjistěte, proč ji vaše pleť ocení, jak ji v obchodech poznáte a zda má vůbec nějaké nevýhody.
celý článek komentářů (0)

Code dress pro spodní prádlo?

Code dress pro spodní prádlo?Spodní prádlo - každý z nás má rád jiné. Střih, barva, pohodlné, nebo víc sexy. Vybíráme si dle nálady a příležitosti. Ne vždy je to však tak celek na nás.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.