Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Gelové nehty si můžete vytvořit i samy!

Gelové nehty si můžete vytvořit i samy!Pro někoho jsou gelové nehty módním doplňkem, pro jiného nezbytností. Není však pochyb o tom, že krásné ruce jsou vizitkou každého z nás. Udržovat čisté a upravené nehty však často bývá nad naše síly. Právě proto se v posledních letech těší nebývalé oblibě nehty gelové. Vyznačují se trvanlivostí, pružností a odolností. Vašim rukám zajistí přirozený, elegantní a upravený vzhled. S modeláží gelových nehtů se nejčastěji setkáte ve specializovaných salonech nebo u vaší manikérky. Při první modelaci je lepší takový salon navštívit, později si budete moci za pomoci speciální sady vytvořit krásné nehty samy.
celý článek komentářů (2)

Tepláky – nový módní trend?

Tepláky – nový módní trend?Pohodlné, ležérní, sportovní a hlavně – módní! O čem je řeč? Věřte nebo nevěřte, mluvíme o prachobyčejných teplácích! Tento staronový kousek šatníku zažívá tuto sezónu velký „boom“, proto se můžete jen těšit, až tato pohodová móda dorazí i do tuzemska a vy si budeme moct vykročit do města „jako v bavlnce“.
celý článek komentářů (0)

Bělení zubů

Bělení zubů
Již antický básník Ovidius považoval úsměv za jednu z hlavních zbraní ženské krásy a neváhal o něm dokonce psát. Úsměv zvyšuje sebevědomí, boří bariéry a dělá člověka spokojenějším. Ne nadarmo se říká, že s úsměvem jde všechno lépe. Se zažloutlými zuby však moc parády nenaděláte. Stydíte se od srdce zasmát? Řešením může být chirurgické vybělení zubů. Pak již můžete své perličky stavět na odiv při každé příležitosti.
celý článek komentářů (0)

Opalování bez rizika

Opalování bez rizikaSnědá těla už sice pár let neletí, po bronzovém opálení však stále většina z nás touží. Často se v poslední době setkáváme s varováním lékařů, kteří upozorňují na škodlivost opakovaného dlouhodobého slunění a volají po ochraně kůže.
celý článek komentářů (0)

Přivítejte babí léto v novém outfitu!

Přivítejte babí léto v novém outfitu!Ještě jsme se pořádně nevzpamatovali ze žhavých letních nocí a nečekaných bouří a už klepe na dveře babí léto. Už víte, v čem se důstojně rozloučíte s prázdninami a v jakém modelu přivítáte září?
celý článek komentářů (0)

Bezpečné opalování

Bezpečné opalování
Kdo z nás  by nechtěl mít krásně snědou pokožku? Přestože se v posledních letech tlačí do popředí spíše „světlejší vzhled“, je stále mnoho lidí, kteří touží po bronzově zbarvené kůži. A není divu – snědší odstín pokožky vypadá zdravěji a – přiznejme si to – tak nějak lépe. Opalování má však svá rizika. Kromě spálení kůže, tvorby vrásek a předčasného stárnutí vám může nadměrný pobyt na sluníčku přivodit i rakovinu kůže. Jak se tedy opalovat bezpečně?
celý článek komentářů (0)

Květy ve vlasech

Květy ve vlasechLéto je ideálním obdobím pro neobvyklé kreace. Slunce zjemní i ty nejextravagantnější výstřelky, a proto si můžete dovolit trochu experimentovat. Protože oblečení potřebujeme nejméně za celý rok, můžeme se plně soustředit na zkrášlování vlasů. A když léto, tak romantika, když romantika, tak květiny!
celý článek komentářů (0)

Plaveme, plavete aneb Jaké si pořídit plavky?

Plaveme, plavete aneb Jaké si pořídit plavky?Plavecký úbor se každoročně od června těší velké pozornosti. Léto nabízí jedinečnou příležitost, jak ukázat své tělo – ačkoli s ním většina z nás není spokojena, krásu těla ještě žádné oblečení nedokázalo nahradit! Rok co rok přicházejí návrháři s novými nápady a je až neuvěřitelné, jak se takový titěrný kousek látky dá zpracovat. Takže copak letí letos?
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.