Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Pánské tepláky – kam je můžeme nosit?

Pánské tepláky – kam je můžeme nosit?

Tepláky rozhodně patří mezi jedny z nejoblíbenějších kusů oblečení v šatníku každého. Jsou totiž geniální. Díky pružnému pasu neškrtí bříško, příjemný a poddajný materiál je zárukou pohodlí. Obchody navíc nabízejí tolik druhů a provedení tepláků, že si vyberou i ti nejnáročnější. Doby, kdy byly tepláky synonymem lenošství a povalování se na gauči jsou naštěstí dávno pryč.

celý článek komentářů (0)

Ta pravá obuv na nadcházející sezonu

Vítejte na internetovém portálu, kde se jistě dozvíte, jaká obuv je nejlepší i pro vás. Dětské sněhule, dětské boty, dětské holínky, ale i takové věci, jako jsou pánské boty, cestovní tašky a další jednotlivé druhy obuvi a doplňků seženete i vy právě zde. Pokud máme správné obutí, tak je jistě i pro nás velmi důležité, abychom věděli, odkud pochází a kam se pro budoucí kousky budete moci vracet. Pokud je i pro vás důležité, aby vaše noha byla skutečně v maximální pohodě, tak jste tu správně. Pohodlí, komfort, ale také to, aby se vaše noha nepotila, to je to, na čem záleží. Pokud si člověk pořídí kvalitní a pohodlnou obuv, tak klidně může chodit na túry, stačí si jen vybrat dodavatele, který umí dodat přesně to, co zákazník právě potřebuje.

celý článek komentářů (0)

Špatné rozhodování během výběru spodního prádla

Špatné rozhodování během výběru spodního prádla

Neopomenutelnou součástí našeho oblečení je i spodní prádlo, které nemůžeme vyloučit při každodenním životě a našem vlastním pohodlí. Dámské kalhotky tak tvoří základ spodního prádla pro ženský šatník, avšak většina žen jejich stále podceňuje a jejich samotnému výběru nevěnuje dostatečnou pozornost.

celý článek komentářů (0)

Dámské, pánské a dětské boty, jež jsou opravdu cool

Letošní zima je tak trochu podivná. Některý den, když člověk vyrazí z domu, začne mít pocit, že nastalo jaro. Vzduch se tetelí jarní náladou a nutí nás, abychom u sebe měli neustále deštník. Jedině s pomocí deštníku se můžeme ubránit venkovní sprše. A protože voda, která padá kdesi shůry se hromadí na zemi v podobě kaluží a lagun, jenom deštníky toto bláznivé počasí nevytrhnou. V botníku by měly mít své místo také dámské holínky, pánské holínky a předevšímdětské holínky. Za normálních okolností by sice měly spíše odpočívat a čekat na opravdové blátivé jaro, zatímco naše chodidla by se měla vyhřívat v dámských sněhulích, dětských sněhulích pánských zimních botách. Jenže větru, dešti a počasí vůbec člověk neporučí. Proto je skvělé, že v internetovém obchodě coolboty.cz pamatují na veškeré kategorie dětských bot, dámských bot ipánských bot.

celý článek komentářů (0)

Jak vybrat snubní prstem? Záleží na vzhledu i materiálu

Jak vybrat snubní prstem? Záleží na vzhledu i materiálu

Zásnuby jsou hned po svatbě a narození dítěte jedním z nejdůležitější okamžiků v životě člověka. Výběr prstenů tedy není radno podceňovat. Jak na to?

celý článek komentářů (0)

Uspořádejte kurz microbladingu – poradíme vám, jak neprodělat, zajistit si úspěch i spokojenost účastníků!

Jste praktikujícím specialistou permanentního make-upu a přemýšlíte nad tím, jakým dalším způsobem byste mohli zúročit vaše zkušenosti? Jednou z možností je pořádání vzdělávacích kurzů microbladingu. Být pořadatel ovšem není jen tak, a proto jsme si pro Vás připravili přehled všech důležitých předpokladů úspěšného kurzu.

 
celý článek komentářů (0)

5 pádných důvodů, které jasně hovoří pro trenýrky

5 pádných důvodů, které jasně hovoří pro trenýrky

Ženy si myslí, že muži výběr spodního prádla neřeší, ale opak je pravdou. Doby, kdy si pánové s výběrem spodků příliš nelámali hlavu a nosili jeden a ten samý střih od dob svého mládí až do důchodového věku, jsou dávno pryč. Většina se naopak zajímá o materiály i střihy a snaží se najít ideální poměr ceny, kvality a komfortu. Často se však nemohou rozhodnout mezi trenýrkami a boxerkami. Která varianta je lepší? Obě mají pro i proti, my jsme se zaměřili na nesporné výhody trenek.

celý článek komentářů (0)

Chyby při péči o suchou pleť v zimě: Vyvarujte se jich a budete se cítit lépe!

Chyby při péči o suchou pleť v zimě: Vyvarujte se jich a budete se cítit lépe!

Vzpomínáte si na poslední zimu, kterou jste doslova protrpěla? Přitom stačilo, abyste své pokožce zajistila odpovídající péči. Nedopusťte se letos stejných chyb a užijte si chladnější období roku bez nepříjemných pocitů suché kůže. Prozradíme vám, jak o sebe pečovat a vyhnout se nejčastějším chybám.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.