Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Jak se budou módní trendy roku 2022 měnit během ročních období

Jak se budou módní trendy roku 2022 měnit během ročních období

Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, a to nezávisle na okolnostech, které mění prakticky celý svět. Abyste i letos zazářili v kouscích, které jsou opravdu stylové a trendy, pojďme si prozradit aktuální módní trendy i to, jak se budou s měnícími se ročními období proměňovat a lišit.

celý článek komentářů (0)

Moderní dámské peněženky jsou připraveny pro každý životní styl

Ani platební karty a elektronické platby nevytlačily klasickou peněženku. Vždy se hodí mít karty pohromadě a k nim nějakou tu papírovou hotovost i mince. Každá z nás má však jinou potřebu, co se týče peněženky – nosíme v ní jiné věci, a podle toho si ji i vybíráme.

celý článek komentářů (0)

Originální reklamní předměty z textilu jsou hitem

Textilní reklamní předměty dnes v originalitě poráží všechny ostatní. I u reklamních předmětů jednoznačně preferujeme jejich praktické využití, které však musí nabízet současně neokoukaný a nápaditý vzhled. To nám umí nabídnout potisk triček originálními motivy i potisk dalších textilních předmětů.

celý článek komentářů (0)

Pánské bombery: Klasika, kterou musíte mít!

Pánské bombery: Klasika, kterou musíte mít!

Bombery pochází už z 2. světové války, od té doby ale mají za sebou dlouhý vývoj a několik úprav. Dnešní bomber je bunda charakteristická širšími rameny a užším pasem na gumu. Charakterizuje ji praktičnost a zároveň lichotí téměř každé postavě, proto se postupem času staly tak oblíbenými.  Mají svoje místo v dámském i pánském šatníku a nejčastěji se nosí na jaře a na podzim. Mezi našimi tipy ale nechybí ani vyloženě zimní nebo naopak lehké letní varianty. Jaký si vyberete vy?

celý článek komentářů (0)

Poradíme vám, jak nosit pončo

Velmi moderní částí svrchního oděvu v posledních letech je pončo. Tato část oděvu je velmi praktická a vypadá efektně a elegantně. V chladném počasí vás krásně zahřeje, v létě jeho volný styl střihu a jemnější materiály zapůsobí tak, že vám není horko a cítíte se svěže a uvolněně, navíc chrání před sluncem.

celý článek komentářů (0)

Pánské tepláky – kam je můžeme nosit?

Pánské tepláky – kam je můžeme nosit?

Tepláky rozhodně patří mezi jedny z nejoblíbenějších kusů oblečení v šatníku každého. Jsou totiž geniální. Díky pružnému pasu neškrtí bříško, příjemný a poddajný materiál je zárukou pohodlí. Obchody navíc nabízejí tolik druhů a provedení tepláků, že si vyberou i ti nejnáročnější. Doby, kdy byly tepláky synonymem lenošství a povalování se na gauči jsou naštěstí dávno pryč.

celý článek komentářů (0)

Chcete ženě darovat šperk? Poradíme vám, jaký

Chcete ženě darovat šperk? Poradíme vám, jaký

Co ženy jednoznačně milují? Jsou to bezesporu šperky. Samozřejmě každá žena je jiná, ale žádnou ženu neurazíte, pokud jí přinesete nějaký vkusný šperk. V současné době je nabídka šperků velice různorodá, vybírat si můžete z mnohých druhů. Vypozorujte proto, jaký styl se vaší partnerce líbí, a od toho se při výběru odpíchněte. Jak již bylo zmíněno, každá žena je jiná a každá miluje něco jiného. Zatímco některé ocení mít spíše vkusné hodinky z hodinářství Ostrava, jiné ocení prsteny a náramky.

celý článek komentářů (0)

Jak a podle čeho vybrat náhrdelník? Těchto rad se držte

Jak a podle čeho vybrat náhrdelník? Těchto rad se držte

Šperk nemusí být jenom prsten, náramek, nebo třeba náušnice. Je dobré myslet i na další možnosti. A to jak v podobě řetízku na krk, tak i v podobě náhrdelníku. A právě na ten se společně zaměříme. Jak a podle čeho vybrat ten pravý? Podívejte se.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.