Přednosti bílé kuchyně

Přednosti bílé kuchyně

Trend bílé kuchyně není patrný pouze u nás, ale v celém světě. Bílá barva je vyhledávaná především pro její nadčasovost a čistotu. Jaké jsou hlavní přednosti této barvy v kuchyni?

více

Nádobí do kuchyně. Co by Vám nemělo chybět?

Nádobí do kuchyně. Co by Vám nemělo chybět?

Můžete mít sice luxusní kuchyňskou linku a drahé spotřebiče, bez vysoce kvalitního nádobí a vybavení, které paradoxně představují z finančního hlediska nejnižší položku, se přesto neobejdete. Do čeho tedy v této oblasti investovat?

celý článek komentářů (0)

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o potravinách, ale báli jste se zeptat

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o potravinách, ale báli jste se zeptat

Pro dnešní dobu je příznačný zvýšený zájem o to, co jíme. Televizní program je plný pořadů o vaření, lidé navštěvují nutriční poradce a zajímají se o vyváženouzdravou a chutnou stravu. V obchodech se neustále zpestřuje nabídka o nejrůznější pozoruhodné potraviny, které mohou pomoci vylepšit jednotvárný jídelníček. Lidé chtějí jíst zdravě, výživně a zajímavě. Dny monotónního stravování minulého režimu jsou definitivně sečteny.  Tento článek je o NEJ potravinách, o těch nejzajímavějších, nejdražších, nejzdravějších, nejdůležitějších nebo i o těch, které platí za afrodiziakum. 

celý článek komentářů (0)

Čokoláda-vynikající pochoutka i afrodiziakum

Čokoláda-vynikající pochoutka i afrodiziakum

Také jí milujete a život bez ní si nedokážete představit? Není den, kdy by jste si toto báječnou pochoutku nedopřáli? Rozhodně se jí vyhýbat nemusíte.

celý článek komentářů (0)

Čajové období započalo - co o něm ale vlastně víme?

Čajové období započalo - co o něm ale vlastně víme?

Někdo si bez něj nedokáže představit snídani, jiní ho pijí pouze při nachlazení, ale přesto je stejně jako káva nejvíce oblíbený nápoj na celém světě. S cukrem nebo s mlékem, černý nebo zelený. Přečtěte si více informací o tomto skvělém nápoji.

celý článek komentářů (0)

Zima je tu. Čím se zahřát?

Zima je tu. Čím se zahřát?

Zima je tady a s ní přichází i období, kdy dáme raději přednost teplému nápoji před studeným. Zde je pár známých i neznámých typů, jak se zahřát.

celý článek komentářů (2)

Kuchařský minislovníček

Kuchařský minislovníček

Jste milovníci jídla a dobré kuchyně, ale často slýcháte v televizi nebo v restauraci cizí názvy jídel, o kterých nevíte co to je? V časopisech, na internetu nebo v kuchařkách nacházíte výrazy, kterým nerozumíte? Žádný problém. Zde jsou některé z nich a jejich význam.

celý článek komentářů (0)

Cibule-nepostradatelný pomocník a mocný všelék

Cibule-nepostradatelný pomocník a mocný všelék

Někdo jí nemůže ani cítit a někteří si bez ní vaření nedokáží představit. Cibule je základem mnoho pokrmů, kterým dodává typickou vůni a mírnou ostrost. Ale je i jedinečná pro své antibakteriální účinky.

celý článek komentářů (0)

Léto přeje lehkým a svěžím jídlům

Léto přeje lehkým a svěžím jídlům

V teplém letním počasí dáváme přednost lehkým a jednoduchým jídlům, místo vepřové se zelím a knedlíkem. Dopřejme si proto svěží a lehce stravitelná jídla. Zde jsou některé tipy.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.