Co nesmí chybět v žádné profesionální kuchyni?

20.1.2016 | autor: Redakce PŽ

Co nesmí chybět v žádné profesionální kuchyni?

Dáváte dohromady nový gastronomický podnik, a chcete si jej zařídit těmi nejkvalitnějšími značkami a produkty? 2P Gastro tu je pro Vás! Nabízíme profesionální gastro vybavení první třídy, které splní Vaše nejvyšší nároky.

Základním gastro vybavením, které by nemělo chybět v žádné profesionální kuchyni je konvektomat. Ten v podstatě obsahuje několik spotřebičů v jednom, a dokáže pojmout velké množství pokrmů bez náznaku smíchání chutí. Navíc se do provozní teploty dostane v řádu několika minut.Tím vším se výrazně šetří náklady celého podniku.

Toto gastro vybavení ale nejen šetří Vaše peníze, také je v něm vaření obecně kvalitnější. Při pečení dochází k menším váhovým úbytkům masa, a to při zachování chutné křupavé kůrky. Jídlo z konvektomatu celkově má vyšší nutriční hodnotu a více vitamínů!

Kuchyň je také třeba udržovat čistotu. Gastro vybavení dělané přesně pro tyto účely jsou myčky nádobí Winterhalter. Je velice důležité vrátit čisté nádobí do oběhu co nejrychleji, tak aby jeho potřeba na ukládací plochy byla co nejmenší. Myčky nádobí od Winterhalter přesně tyto účely splňují. Když k tomu připočítáme šetrnost, se kterou pracují, šetří Vám jak čas, tak i peníze. 

2P Gastroale nabízí gastro vybavenívšech druhů. Máme pro Vás dřezy, sporáky, digestoře, chladící techniku nebo českou novinku na trhu Holdmaker+. Jsme dodavateli společností, které jsou špičkami v oboru – Rational, Salvis, Blanco, Winterhalter, Coldline, Ambach, Hiber a Wamsler. Zkrátka pokud jde o jakékoli gastro vybavení, nemůžete s 2P Gastro šlápnout vedle!



Autor: Redakce PŽ

Facebook Vybrali SME Linkuj Google

Mohlo by Vás také zajímat:

Zpět
Komentáře
Vložit nový komentář

Bohužel zde nejsou žádné komentáře.

Jméno:
Komentář:
Ověření:

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.