Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Pět Tibeťanů

Pět TibeťanůVýchodní filozofie jsou pro běžného Evropana často jaksi neuchopitelné a zdánlivě nerealistické. Přesto jim propadá stále více lidí. Prvotním impulzem bývá touha po lepší postavě a kondici. Ti vytrvalí časem pocítí i slibovaný vliv na jejich duši a myšlení. Nemáte-li odvahu zapsat se do nějakého kurzu nebo na jógu, zkuste alespoň cvičení s názvem Pět Tibeťanů.
celý článek komentářů (0)

Velikost a asymetrie vládnou

Velikost a asymetrie vládnou Letošní rok probíhá ve znamení extrémů – a to zejména v módě. Experimentování není nikdy dost a letos k němu využijte hlavně vše velké a asymetrické!
celý článek komentářů (0)

Chytrá horákyně aneb Nakupujte v outletech

Chytrá horákyně aneb Nakupujte v outletech
Zdá se vám často zboží vystavované v buticích předražené a nechcete čekat až do období letních či zimních slev? Máme pro vás řešení! Vsaďte na outlety!
celý článek komentářů (0)

Tajemství kopřivového čaje

Tajemství kopřivového čajeNapadlo vás někdy spojit vycházku do lesa se sbíráním bylinek na čaj? Pokud si myslíte, že podobné věci jsou přežitkem z předminulého století, mýlíte se. Příroda má neustále co nabídnout. A je to to nejlepší, co můžete vlastnímu tělu dát. Zkuste si tedy vyjít do lesa a nasbírat pár rostlinek pro vaši očistnou kúru a regeneraci!
celý článek komentářů (0)

Čokoládová masáž

Čokoládová masážČokoláda pokouší naše smysly už tisíce let. O jejím blahodárném účinku věděli již staří Aztékové a dokázali ho také řádně využít. Většina z nás si při vyslovení tohoto slova představí slaďoučkou tabulku, která uklidní naše nervy a dodá potřebnou energii. Ale představte si ten požitek, když ji aplikujete na celé tělo! Čokoládová masáž boduje a kdo ji jednou zkusil, nemůže si ji vynachválit.
celý článek komentářů (0)

Hippie léto

Hippie léto
Letošní léto bude hravé, divoké a nespoutané. Alespoň soudě podle módních návrhářů a jejich nejnovějších kolekcí. Rozevláté halenky, orientální motivy, ležérnost, barvy, řasení a nenucenost – říká vám to něco? Určitě! Takto totiž bude vypadat jeden z letošních letních trendů. Ano, hippie móda se vrací a s ní i dobrá nálada a pozitivní energie. Nechte se inspirovat!
celý článek komentářů (0)

Kožené dobrodružství

Kožené dobrodružstvíJsou trendy, které nestárnou. Tak je tomu i v případě kožených výrobků. Žena, která nosí svůdnou koženou bundu, je prý symbolem smyslnosti, fantazie a dobrodružství. Taktéž i muž vonící nezaměnitelnou vůní kůže je pro ženy pravým idolem odvahy, drsnosti i rebelské drzosti. Zkrátka ať už nosíte z kůže cokoliv, je to "in".
celý článek komentářů (0)

Jak zvolit dokonalý sestřih?

Jak zvolit dokonalý sestřih?Také si občas zoufáte nad svými vlasy a jejich střihem? Říkáte si, že už s tím musíte něco udělat? Přitom ale přesně nevíte, co tím "něco" myslíte? V tom případě mějte na paměti, že ne každý účes je ten pravý pro váš obličej. Před tím, než se pro nějaký typ sestřihu rozhodnete, měla byste vědět, jestli se k vašemu tvaru obličeje vůbec hodí. Ale jaká pravidla zde vlastně platí a co byste měla respektovat?
celý článek komentářů (1)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.