Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Jarní trendy ve světě obuvi

Jarní trendy ve světě obuvi
Koncem zimy každá dívka a žena napjatě čeká, co nového a zajímavého v módě přinese nadcházející jarní sezóna. Obchody jsou zavaleny novými kolekcemi ve svěžích barvách a nejedna kreditní karta je ždímána do krajnosti. A co nás ženy dokáže nejvíc nadchnout kromě krásných hadříků? No přece boty! Vždyť kdo by odolal těm kouzelným střevíčkům, sandálům, lodičkám a balerínám? Co si teda pro nás světoví návrháři vymysleli a jaké trendy přináší sezóna jaro/léto 2009?
celý článek komentářů (0)

Těhotenská móda do společnosti

Těhotenská móda do společnostiČekáte potomka, ale nechcete se vzdát módních trendů? Časy, kdy byly vrcholem těhotenské módy vytahané lacláče, už dávno minuly. Dokonce i těhotné celebrity se přestaly schovávat a vystavují své bříško na odiv. A co teprve když je na obzoru významná společenská událost? Už ani v tomto okamžiku nezalézejte do ulity, ale naopak ukažte všem, jak jste krásná i s pár kily navíc a těžkým břemenem pod prsy. Ani v tomto případě celebrity nezklamaly a staly se zdrojem velké inspirace.
celý článek komentářů (0)

Plesová sezóna je v plném proudu

Plesová sezóna je v plném proudu
Plesová sezóna plná divokých večírků, vesnických zábav a sofistikovaných plesů je v plném proudu a určitě ani vy minimálně jednu takovou akci nechcete ani za nic propásnout. Možná vás ale týden před kýženou událostí zachvátila při pohledu do šatníku panika. Pokud máte neodbytný až hysterický pocit, že nemáte nic na sebe a chcete při plesu před známými a partnerem zazářit, není nic jednoduššího než vydat se na nákupy a poohlédnout se po vhodném kousku do svého šatníku. Naše rady a tipy vám v tom mohou pomoci.
celý článek komentářů (0)

Dreadlocks

Dreadlocks

V posledních letech je na našich ulicích stále více vidět mladé lidi s vlasy upravenými do dredů. Anglický název dreadlocks nejčastěji spojujeme s Bobem Marleym a rastafariány. Jejich popularita se začala šířit z Jamajky, kde měli hlavní působiště. Sám Bob Marley je ohromnou legendou a již několik generací inspiruje mladé rebely. Pro mnohé jsou dredy synonymem špíny, marihuany a alternativní hudby. Už i tento mýtus však bere za své a účes ála dredy si oblíbila široká veřejnost, která s reggaem nikdy nepřišla do styku. Je načase odhodit předsudky stranou a začít si plnit sny.

celý článek komentářů (0)

Tunika: víceúčelový módní zázrak

Tunika: víceúčelový módní zázrak

Co hýbe světem módy a šatníky hvězd? Přeci víceúčelové tuniky různých barev, stylů a střihů. Tunika je v současnosti módním hitem. Minimálně jeden takovýto kousek by v šatníku měla mít každá z nás. Proč? Tuniky jsou pohodlné, jsou vhodné pro všechny typy postav a velmi dobře zamaskují pár kilo navíc. Navíc dodají šmrnc a dají se skvěle kombinovat s ostatními kousky oděvu. Díky jednomu kousku tak můžete mít několik módních outfitů.

celý článek komentářů (0)

Fialová - barva sezóny

Fialová - barva sezóny

Přehlídková mola, obchody a ulice zaplavily nové trendy. Co "frčí" tuto zimu? Mimo jiné je to hlavně fialová, která je letošní podzim a zimu barvou číslo jedna. Pokud tedy sháníte nový kousek do svého šatníku, víte, po které barvě sáhnout. Fialová vládne šatům, halenkám, svetříkům, bolerkům a také doplňkům. A v módě jsou všechny odstíny: od světlé lila po purpurovou či tmavě fialovou s nádechem dočerna. Fialovou nosí i hvězdy showbusinessu, například Britney Spears nebo Rihanna, a i módní návrháři se do ní úplně zamilovali. Tak proč ne vy?

celý článek komentářů (0)

Móda na krku

Móda na krku

Bezmála každá žena má ve své sbírce minimálně několik kousků bižuterie. Prsteny, řetízky, náhrdelníky, náušnice, náramky, brože a další věci na zpestření outfitu mají své místo v šatníku každé z nás. Šperky si kupujeme v sadách nebo jednotlivě a pak je kombinujeme tak, aby ladily s oblečením a tvořily tak originální celek.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.