Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Šperk jako dědictví: Předávání pokladů generacemi

Když se zmíníme o dědictví, na mysl nám často přijdou nemovitosti, staré dopisy nebo rodinné fotografie. Ale mezi těmito památkami se často nachází také rodinné šperky (prsteny, náušnice, náhrdelníky) - malé kousky historie, které si předáváme z generace na generaci.  

více

Prodlužte si vlasy

Prodlužte si vlasySníte o krásném účesu, hustých a dlouhých vlasech nebo zkrátka jen o změně? Vaše vlasy jsou jemné a nedorostou ani k lopatkám? Nepyšníte-li se zrovna bohatou kšticí, můžete toho lehce dosáhnout pomocí moderních metod zhušťování nebo prodlužování vlasů. Kadeřnické salony se předbíhají v nabídce kvalitnějších vlasů a šetrnější aplikace. Jejich služeb využívá nejedna světová herečka či top modelka. Zkuste to i vy!
celý článek komentářů (0)

Trvalá na řasy

Trvalá na řasy
Mít krásné, dlouhé a vyživené řasy je snem snad každé ženy. Jenže ne každé dá příroda do vínku takové řasy, který jako by z oka vypadly mrkacím panenkám. Kde selže genetika, podá pomocnou ruku kosmetický salon. Vyzkoušejte trvalou na řasy a vykouzlete si oslnivý look.
celý článek komentářů (0)

Virtuální kadeřnictví: Vyberte si účes přes internet!

Virtuální kadeřnictví: Vyberte si účes přes internet!Účesy. Viděli jste již stovky obrázků žen a mužů s úchvatně načesanými vlasy, ale sami si stále netroufáte zajít ke své kadeřnici, aby vám nový účes vytvořila. Bojíte se, že vám nebude slušet a ne každý to prostě riskne. Nevíte-li si rady s tím, jaký účes vám bude slušet, zkuste ho nejprve změnit virtuálně. Na internetu naleznete nespočet odkazů na takzvaná virtuální kadeřnictví. V zásadě můžete vybírat ze dvou možností, a to vyzkoušet si změnu účesu zdarma nebo za drobný poplatek.
celý článek komentářů (0)

Bělení zubů

Bělení zubůŽloutnutí zubů je nepříjemnou součástí našeho života. Můžeme ho omezit, nemůžeme mu však plně zabránit. Právě proto se snažíme hledat jiné způsoby, jak znovu získat zářivý bílý úsměv - vyzkoušejte bělení zubů!
celý článek komentářů (0)

Žehlička na vlasy - jak ji vybrat a používat

Žehlička na vlasy - jak ji vybrat a používatVlasy do roviny frčí už několikátou sezónu. Není divu, krásně dohladka vyžehlené vlasy vypadají za každých podmínek upraveně, lesknou se a září zdravím. Ale jak známo, zdání klame, dlouhodobě žehlené vlasy totiž ztrácejí pevnost, vlhkost i zmíněný lesk, lámou se a mohou i vypadávat. Používání žehličky na vlasy může způsobit takové poškození vlasů, že už nepomůže nic jiného než nůžky, v horším případě holicí strojek. Pojďme se tedy podívat, jak takovou správnou žehličku na vlasy vybrat a jak ji používat.
celý článek komentářů (1)

Silvestrovské líčení

Silvestrovské líčeníVánoce jako svátky klidu a dobré pohody probíhají obvykle podle tradic, v klasickém stylu a harmonii. Silvestr naopak nechává magickou atmosféru Vánoc prožitých s blízkými za sebou a slibuje něco nového. Kouzlo se mění v tajuplnost a očekávání. Nabízí příležitost opustit to staré a pustit se plnou hlavou do všeho nového. Jste-li po celý rok uvadlá šedá myška, využijte silvestrovské noci a proměňte se v ledovou královnu, vášnivou Carmen nebo pořádně vybarvenou rebelku.
celý článek komentářů (0)

Nepodceňujte odličování!

Nepodceňujte odličování!Základem každého líčení je zdravý a upravovaný obličej. Zatímco líčení obvykle věnujeme spoustu času, pořizujeme si nepřeberné množství kosmetiky a jsme ochotni utratit za rtěnku i tři stovky, odličování podceňujeme. Kdekdo si při odličování vystačí s vatou a starou dobrou Niveou. Líčení je však pro váš obličej zátěží, a proto by si pokožka, oči i rty zasloužily řádně odličovat, čistit a opečovávat. V následujících řádcích se podíváme na to, jak obličej správně odličovat, zároveň ho masírovat a „dělat mu dobře“. 
celý článek komentářů (0)

Permanentní make-up

Permanentní make-upZkrášlování pomocí make-upu patří ke každodenním radostem i strastem většiny žen. Vyjít na ulici bez řasenky, rtěnky a upraveného obočí je pro mnohé z nich nemyslitelné. Ale co se dá dělat, když nestíháte nebo se často pohybujete v extrémních podmínkách – u vody, ve velkém horku nebo na slunci? A co teprve zručnost - nakreslit přesnou linku bez vypíchnutí oka je občas velké umění. Řešení má název permanentní make-up. Permanentní make-up si našel své místo v našich kosmetických salonech a zvyšující počet zákaznic si ho nemůže vynachválit.
celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.