Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

Trendy v módních doplňcích: Proč jsou opasky více než jen funkční

  V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem. V módním světě, kde každý detail má svůj význam, opasky přestávají být vnímány pouze jako praktický nástroj pro udržení kalhot na správném místě. Stávají se klíčovým prvkem, který dokáže definovat celkový vzhled, podtrhnout osobitý styl, a dokonce vyjádřit postoj. V této éře, kdy móda slouží jako prostředek sebevyjádření, se opasky proměňují v nezbytný doplněk, který zaujme svou estetikou, designem a symbolikou. Pojďme se ponořit do světa opasků a objevit, proč jsou dnes více než jen funkčním prvkem.

více

Zimní čepky

Zimní čepkyVenkovní teploty dosahují minusových hodnot a vy se bojíte vyjít ven, aby vás obávaná chřipka nesrazila na kolena? Nutnost oblékat se na zimu teple nás učily už maminky a babičky, stejně jako připomínaly tolik nutnou pokrývku hlavy. Jenže z neforemné čepice typu „lyžák na střední škole“ máte už je při té představě osypky! Nemusíte. Dnes již jsou čepice nejen účelným řešením při zimních mrazech, ale také velmi vkusným módním doplňkem. Co si pro vás připravily módní trendy podzim/zima 2009?
celý článek komentářů (0)

Kosmetický laser

Kosmetický laser

Kůže jako největší orgán na lidském těle nám také často působí nejvíc obtíží. Akné, prasklé žilky, jizvy, ekzémy, opary a tak dále trápí velkou většinu lidí. Věčný boj s těmito problémy se však již daří vyhrávat, a to díky laseru. Při vyslovení slova laser nejednoho z nás zamrazí, naše představy jsou však většinou nejasné. Proto se nyní pojďme s touto přínosnou věcičkou trochu seznámit.

 
celý článek komentářů (0)

Barevné holínky jsou in!

Barevné holínky jsou in!Pohodlné a stylové obutí je snem většiny žen, které se zajímají o módu a módní hity. Letošnímu podzimu vládnou barevné dámské holínky, které jsou nejen praktické, ale také moderní a velice efektní. V čem spočívá jejich kouzlo?
celý článek komentářů (0)

Nepodceňujte odličování!

Nepodceňujte odličování!Základem každého líčení je zdravý a upravovaný obličej. Zatímco líčení obvykle věnujeme spoustu času, pořizujeme si nepřeberné množství kosmetiky a jsme ochotni utratit za rtěnku i tři stovky, odličování podceňujeme. Kdekdo si při odličování vystačí s vatou a starou dobrou Niveou. Líčení je však pro váš obličej zátěží, a proto by si pokožka, oči i rty zasloužily řádně odličovat, čistit a opečovávat. V následujících řádcích se podíváme na to, jak obličej správně odličovat, zároveň ho masírovat a „dělat mu dobře“. 
celý článek komentářů (0)

„Kožené“ legíny – módní hit letošního podzimu

„Kožené“ legíny – módní hit letošního podzimuJako každou sezónu, i tuto na nás útočí módní hity, které můžeme (a nemusíme) následovat. V čem chodí slečny tento podzim nejčastěji? Co musíte nutně mít ve vašem šatníku, chcete-li být opravdu in? Zaručeně všechny oslníte v legínách na způsob kožených kalhot.
celý článek komentářů (0)

Kosmetika čistě přírodní

Kosmetika čistě přírodníNávrat k přírodě zažívá v posledních letech ohromný boom. Od dob Hippies se znovu otevřeně diskutuje o používání čistě přírodních výrobků zejména ve spojení s odpady a globálním oteplováním. Výrobci kosmetiky stále častěji popisují své výrobky jako přírodní, i když tím obvykle vlastně myslí jen to, že výrobek obsahuje nějaké přírodní výtažky. Pro ty, co by chtěli používat doopravdy přírodní kosmetiku, máme několik rad, jak ji poznat.
celý článek komentářů (0)

Přepásejte se!

Přepásejte se!
Hledáte módní trend, který má sexy šmrnc a přitom dlouhou životnost? Zaměřte svou pozornost na pásky! Jsou totiž všestrannými doplňky – dnešní módní průmysl nabízí kousky různých barev, tvarů, materiálů a velikostí. Omotejte si pás kouskem, který pozdvihne váš outfit z obyčejného na ohromně trendy!
celý článek komentářů (1)

Jak pečovat o pleť

Jak pečovat o pleť

Pokud se s naším tělem něco děje, dá to najevo. Nedostatek péče či výživy, špatná strava a únava se nejvíce projevují tam, kde nás to nejméně těší - na obličeji. Když už nedokážeme obelhat naše tělo, můžeme alespoň trochu klamat okolí. Pomocí správné péče a různé kosmetiky - ať už přírodní nebo chemické - můžeme pleť udržovat neustále zdravou a svěží.


 

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.